Hot wheels city color shifters spalatoria

225,00 lei

Disponibilitate: În stoc

Livrare: 2-3 zile

SKU: VT-MTHTN80
Descriere

Descopera aventura plina de actiune la spalatoria de masini Hot Wheels City Tunnel Twist! Acest set adauga un element inovator la experienta de schimbare a culorilor, prezentand un tunel revolutionar de pulverizare a apei. Copiii pot lua controlul cu masina Hot Wheels Colour Shifter, navigand prin fiecare etapa a acestui parcurs captivant. Condu masina Hot Wheels Colour Shifter pana la intrarea in spalatorie, apoi activeaza liftul pentru a urca la ultimul etaj. Treci prin tunelul rotativ de spalare, unde apa calda transforma instantaneu aspectul masinii. Fiecare trecere prin acest tunel aduce o surpriza noua de culori si modele. Coborati pe rampa prin rola de spuma pentru o experienta de detaliere distractiva si plina de actiune. Finalizati procesul de curatare utilizand aspiratorul pentru a da masinii aspectul perfect si bine intretinut. Conduceti in statia pentru scufundarea in apa rece ca gheata, unde masina isi recapata culorile originale.

Greutate 1,20 kg
Dimensiuni 25,50 × 35,50 × 10,00 cm
Brand

Producator

Gen

Intervale varsta

Varsta recomandata

3 ani-8 ani

Culoare

Categorie

Informații suplimentare

Detalii plata

Vă punem la dispoziție 2 opțiuni de plată:

Numerar la livrare – Puteti plăti cumpărăturile în numerar, în momentul în care acestea vă vor fi livrate de către curier. In unele situatii, optiunea de plata prin numerar la livrare nu este activa daca valoarea comenzilor nu depaseste 300 lei. In aceasta situatie, optiunea de plata prin numerar la livrare nu va afisata in procesul de finalizare a comenzii.

Card de credit sau debit – Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele avamia.

 

DETALII LIVRARE

Produsele vă sunt expediate în general în maximum 7 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

După plasarea comenzii pe site, în scurt timp veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri care va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare.

Pentru dumneavoastră am pus la punct o rețea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate vă vor fi livrate.

Livrarea comenzilor se va face astfel:

  • gratuit, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate depășește 300 Lei sau
  • aplicand tariful standard de 25 Lei, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate este sub 300 Lei. In situația în care adresa de livrare nu se află în aria de acoperire FAN COURIER, se pot percepe costuri suplimentare. Aceste costuri sunt afișate în pagina de finalizare a comenzii dupa ce introduceti adresa de livrare sau vi se vor comunica telefonic înainte de expedierea comenzii.
  • Produsele pot fi ridicate și de la un EasyBox Sameday. În acest caz, se aplică un tarif de 9,9 ron dacă valoarea comenzilor nu depășește 300 ron.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hot wheels city color shifters spalatoria”

Hot wheels city color shifters spalatoria
Hot wheels city color shifters spalatoria
225,00 lei