DESPRE NOI

LUMEA AVAMIA

Gândindu-mă la propria copilărie, îmi vin în minte puținele jucării pe care le aveam și pe care trebuia să le împart cu fratele meu, având mereu grijă să nu le stricăm. Câteva păpuși flaușate și cam urâțele, după cum arată pozele din albumele familiei, o bărcuță ce se pornea învartind o cheie și în jurul căreia alergam cu tot cu copiii din vecini, și două biciclete de împrumut, de la alți copii din bloc care nu aveau bărcuțe. Dar aveau biciclete.

Acum nouă ani a venit pe lume primul meu copil; după doi ani și jumătate, al doilea. Între timp am umplut casa cu toate jucăriile pe care eu nu le-am avut, apoi cu cele pe care ei și le-au dorit și au știut să mi le ceară. Astfel, am constatat că lumea jucăriilor a devenit mult mai bogată cât timp eu am devenit adult, a căpătat multă culoare și aduce bucurie prin doar câteva clickuri.

Proprii copii m-au învățat că entuziasmul poate fi declanșat în cel mai neașteptat mod, astfel că am căutat să aducem în lumea AVAMIA cât mai multă diversitate. Dar și siguranță. Jucăriile sunt certificate conform standardelor internaționale, așa încât experiența jocului să fie una frumoasă și sigură.

Ne bucurăm că ne sunteți alături în uimitoarea lume a copilăriei!

Gânduri bune!

Anca, Managing partner