Hape turn de stivuire iepuras

138,00 lei

Disponibilitate: În stoc

Livrare: 2-3 zile

SKU: VT-HapeE0107
Descriere

Jucarie de stivuire cu baza robusta din lemn de fag, trei inele de stivuire colorate din materiale diferite si un blat cu un cap de iepuras pufos. Toate cele trei inele pot fi folosite si ca jucarii separate. Cele trei inele de stivuire constau in – un inel albastru deschis cu catifea super moale si coada pufoasa de pompon, care serveste si ca o banda de tragere, – sunete de clicuri in timp ce faceti acest lucru. – un inel de flori cu sase petale de culori diferite din lemn de fag durabil, care sunt conectate printr-o banda elastica rezistenta si pot fi mutate, – un inel de tesatura roz care poate fi folosit si ca zdranitoare. Cand iepurele cu urechi lungi stivuit este inghiontit, face miscari amuzante. Inelele sunt realizate din materiale diferit structurate si colorate. Aceste jucarii promoveaza abilitatile motorii fine si grosiere, simtul tactil si recunoasterea culorilor.

Greutate 0,48 kg
Dimensiuni 18,00 × 23,00 × 18,00 cm
Brand

Producator

Gen

Intervale varsta
Varsta recomandata

10 luni-2 ani

Culoare

Categorie

Informații suplimentare

Detalii plata

Vă punem la dispoziție 2 opțiuni de plată:

Numerar la livrare – Puteti plăti cumpărăturile în numerar, în momentul în care acestea vă vor fi livrate de către curier. In unele situatii, optiunea de plata prin numerar la livrare nu este activa daca valoarea comenzilor nu depaseste 300 lei. In aceasta situatie, optiunea de plata prin numerar la livrare nu va afisata in procesul de finalizare a comenzii.

Card de credit sau debit – Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele avamia.

 

DETALII LIVRARE

Produsele vă sunt expediate în general în maximum 7 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

După plasarea comenzii pe site, în scurt timp veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri care va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare.

Pentru dumneavoastră am pus la punct o rețea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate vă vor fi livrate.

Livrarea comenzilor se va face astfel:

  • gratuit, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate depășește 300 Lei sau
  • aplicand tariful standard de 25 Lei, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate este sub 300 Lei. In situația în care adresa de livrare nu se află în aria de acoperire FAN COURIER, se pot percepe costuri suplimentare. Aceste costuri sunt afișate în pagina de finalizare a comenzii dupa ce introduceti adresa de livrare sau vi se vor comunica telefonic înainte de expedierea comenzii.
  • Produsele pot fi ridicate și de la un EasyBox Sameday. În acest caz, se aplică un tarif de 9,9 ron dacă valoarea comenzilor nu depășește 300 ron.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hape turn de stivuire iepuras”

Hape turn de stivuire iepuras
Hape turn de stivuire iepuras
138,00 lei