- 30%

Jucarie labirint cu bile

60,83 lei

Disponibilitate: În stoc

Livrare: 2-3 zile

SKU: AV-AV0025-AV
Descriere

Această jucărie educativă din lemn este proiectată pentru a stimula dezvoltarea senzorială și coordonarea motorie a copiilor. Jucăria include un labirint de echilibru cu bile, care necesită atenție și dexteritate pentru a ghida bilele prin traseu. Pe partea stângă, există o secțiune transparentă ce conține bile metalice într-un labirint simplu, ce poate servi la dezvoltarea concentrării. În centru, un arc de cercuri concentrice în culori diferite ar putea fi folosit pentru a învăța culorile și pentru a dezvolta abilitățile de potrivire și clasificare. În partea dreaptă, se află o zonă de scor, cu piese colorate ce aluneca pe bare verticale, ajutând copiii să învețe numărarea și să dezvolte abilități matematice inițiale. De asemenea, există o piesă care se rotește în jurul unui șurub, încurajând dezvoltarea abilităților motorii fine și înțelegerea mecanismelor simple.

Culorile vii și aspectul interactiv al jucăriei sunt atractive și invită la joacă, încurajând copiii să exploreze și să interacționeze cu diversele funcții în timp ce își dezvoltă abilitățile cognitive și motorii. Jucăria este robustă și durabilă, potrivită pentru utilizare pe termen lung în medii educative sau acasă.

Greutate 0,5 kg
Brand

Dimensiune cutie

21.5×14.5×4.5

Dimensiune produs

21.5×14.5×4.5

Varsta recomandata

3+

Gen

Material

Culoare

Informații suplimentare

Detalii plata

Vă punem la dispoziție 2 opțiuni de plată:

Numerar la livrare – Puteti plăti cumpărăturile în numerar, în momentul în care acestea vă vor fi livrate de către curier. In unele situatii, optiunea de plata prin numerar la livrare nu este activa daca valoarea comenzilor nu depaseste 300 lei. In aceasta situatie, optiunea de plata prin numerar la livrare nu va afisata in procesul de finalizare a comenzii.

Card de credit sau debit – Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele avamia.

 

DETALII LIVRARE

Produsele vă sunt expediate în general în maximum 7 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

După plasarea comenzii pe site, în scurt timp veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri care va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare.

Pentru dumneavoastră am pus la punct o rețea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate vă vor fi livrate.

Livrarea comenzilor se va face astfel:

  • gratuit, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate depășește 300 Lei sau
  • aplicand tariful standard de 25 Lei, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate este sub 300 Lei. In situația în care adresa de livrare nu se află în aria de acoperire FAN COURIER, se pot percepe costuri suplimentare. Aceste costuri sunt afișate în pagina de finalizare a comenzii dupa ce introduceti adresa de livrare sau vi se vor comunica telefonic înainte de expedierea comenzii.
  • Produsele pot fi ridicate și de la un EasyBox Sameday. În acest caz, se aplică un tarif de 9,9 ron dacă valoarea comenzilor nu depășește 300 ron.
Jucarie labirint cu bile
Jucarie labirint cu bile
60,83 lei