- 30%

Jucarie – Carte cu abtibilduri

22,33 lei

Disponibilitate: În stoc

Livrare: 2-3 zile

SKU: AV-AV0024-AV
Descriere

O carte cu abțibilduri este un tip de carte interactivă destinată în principal copiilor, care încurajează creativitatea și joaca. Aceasta conține pagini cu diverse scene sau fundaluri și este însoțită de o varietate de abțibilduri (stickere) reutilizabile sau de unică folosință, pe care copiii le pot lipi în diferite locuri ale cărții pentru a crea propriile lor povestiri vizuale.

Abțibildurile pot ilustra personaje, animale, plante, vehicule, forme geometrice și alte elemente care se potrivesc temei cărții. Acestea sunt adesea concepute pentru a fi educative, ajutând la dezvoltarea vocabularului, recunoașterea obiectelor și stimularea imaginației. Cartea cu abțibilduri poate avea diferite tematici, de la lumi fantastice și aventuri, până la teme educaționale, cum ar fi alfabetul, numerele sau lumea naturală.

Materialele din care sunt făcute cartea și abțibildurile variază, dar sunt în general concepute pentru a fi robuste și ușor de manipulat de către mâinile mici ale copiilor. Cartea cu abțibilduri este o jucărie perfectă pentru călătorii sau pentru timpul de acasă, furnizând o activitate distractivă care ocupă timpul copiilor într-un mod constructiv și educativ.

Greutate 0,25 kg
Brand

Dimensiune cutie

30X25

Dimensiune produs

30X25

Varsta recomandata

3+

Gen

Material

Culoare

Informații suplimentare

Detalii plata

Vă punem la dispoziție 2 opțiuni de plată:

Numerar la livrare – Puteti plăti cumpărăturile în numerar, în momentul în care acestea vă vor fi livrate de către curier. In unele situatii, optiunea de plata prin numerar la livrare nu este activa daca valoarea comenzilor nu depaseste 300 lei. In aceasta situatie, optiunea de plata prin numerar la livrare nu va afisata in procesul de finalizare a comenzii.

Card de credit sau debit – Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele avamia.

 

DETALII LIVRARE

Produsele vă sunt expediate în general în maximum 7 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

După plasarea comenzii pe site, în scurt timp veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri care va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare.

Pentru dumneavoastră am pus la punct o rețea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate vă vor fi livrate.

Livrarea comenzilor se va face astfel:

  • gratuit, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate depășește 300 Lei sau
  • aplicand tariful standard de 25 Lei, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate este sub 300 Lei. In situația în care adresa de livrare nu se află în aria de acoperire FAN COURIER, se pot percepe costuri suplimentare. Aceste costuri sunt afișate în pagina de finalizare a comenzii dupa ce introduceti adresa de livrare sau vi se vor comunica telefonic înainte de expedierea comenzii.
  • Produsele pot fi ridicate și de la un EasyBox Sameday. În acest caz, se aplică un tarif de 9,9 ron dacă valoarea comenzilor nu depășește 300 ron.
Jucarie - Carte cu abtibilduri
Jucarie – Carte cu abtibilduri
22,33 lei